At være i bevægelse

Mit kunstværk hylder styrken i at bevæge sig gennem livet med åbenhed og mod. Lad os sammen skabe forandringer og fejre vores rejse gennem livet. 

Et lille indblik i hvordan forskellige aktiviteter og interesser kan forme vores identitet og styrke os gennem livets udfordringer. 

De seneste samt kommende værker handler om, at være i bevægelse. Jeg har trænet mange idrætsformer gennem mit liv. I mange år var jeg ikke bevidst om hvorfor jeg trænede, jeg gjorde det bare. Jeg er sikker på at svaret ligger i, jeg startede med at træne som ganske ung, hjemme på mit værelse. Jeg var ca 10 år gammel. Mor havde låst døren udefra som straf, fordi hun beskyldte mig for at have stjålet mad. Jeg var begyndt at gøre modstand, hvorefter hun låste mig inde på værelset, det var en af hendes måder, at vise hvem der bestemte. Jeg blev også låst inde på værelset når mine brødre fik besøg af deres venner. Jeg vidste jo aldrig, hvor mange dage jeg skulle blive på værelset. Så jeg tænker, at det nok var for, at abstraherer fra min frustrationer, tidsfordriv samt abstraktion fra følelsen af ensomhed og den eneste form for frihedsfølelse. I dag ved jeg at det kommer mig tilgode, at jeg stadig træner. Træning og bevægelse har været “min bedste ven i mange år” og er min livspille, nøjagtig som min kunst er blevet. – hvor jeg får afløb fra når det mentale FÅRKER med min hjerne.

Gennem mine værker reflekterer jeg over livets cyklus og hvordan mine tidligere erfaringer og vaner har formet min mentale og fysiske velvære. Jeg deler en personlig historie om træningens betydning gennem livet, fra at være en flugt fra frustration og ensomhed til at blive en stærk støtte inden samt nu under overgangsalderen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *