Jeg er født

“Jeg er født i dette uendelige univers, ikke til at indsamle visdom, men til at forme det med mine egne hænder. Jeg er ikke en tom skal, der skal fyldes, men en kilde, der strømmer over, med skabende kraft og ubegrænset potentiale.

Jeg er ikke en båd, der driver på havet af viden, men en ø, der springer op af dets dybder, bærer frugt og giver liv. Jeg er ikke her for at absorbere, men for at udstråle, ikke for at blive formet, men for at forme, ikke for at lære, men for at skabe.

Jeg kom ikke til verden for at spejle solen, men for at tænde min egen ild. Jeg er ikke her for at efterligne stjernerne, men for at tænde min egen. Jeg er ikke her for at eftergøre, men for at forme, ikke for at kopiere, men for at innovere.

Jeg er ikke en brik i skakspillet af livet, men skakmesteren, der flytter dem. Jeg er ikke her for at følge, men for at lede, ikke for at observere, men for at handle. Jeg er ikke en tilskuer, men en aktør, ikke et offer, men en skaber.

Jeg er kommet til verden, ikke for at lære, men for at skabe. At skabe skønhed, glæde, forståelse. At skabe forbindelser, ideer, drømme. At skabe kunst, musik, poesi. At skabe en verden fyldt med kærlighed, en verden fyldt med lys.

For jeg er ikke en student, men en mester, ikke en disciple, men en lærer. Jeg er ikke en blyant, men en maler, ikke en note, men en symfoni. Jeg er ikke en drømmer, men en drømmesmager, ikke en seer, men en visionær.

Og sådan vil jeg leve, i skabelsens strøm, i kunstens farver, i drømmenes verden. Jeg vil skabe, og i min skabelse, vil jeg finde mig selv. For jeg er kommet til verden, ikke for at lære, men for at skabe.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *